ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ
AFISSA OAKA 2024 CROP-01
IMG1
ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Α.Σ. ΠΕΡΑΤην Κυριακή 28 Ιανουαρίου και στο κατάμεστο από παράγοντες, φίλους, γονείς, αθλητές Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, ο Σύλλογός μας έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2024.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι βραβεύσεις ήταν πολλές και εμείς περήφανοι για τις επιτυχίες των παιδιών μας.
Η τελετή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από την Αντιπρόεδρο κ. Ε. Φερεκύδου, συνέχισε με τον αγιασμό και τον χαιρετισμό της Προέδρου κ. Β. Χριστοφορίδου.
Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι βραβεύσεις, αρχής γενομένης με την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών με την οποία συνεργαστήκαμε τα 2 τελευταία χρόνια στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ Sport με τίτλο hAlt για τα οφέλη του πινγκ πονγκ σε άτομα με Alzheimer
Συνεχίσαμε με μία πολύ σημαντική βράβευση για τον Σύλλογό μας, του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, επί σειρά ετών Πρόεδρο του Συλλόγου μας με πολλές περγαμηνές στον επιστημονικό, εκπαιδευτικό και αθλητικό τομέα. Το ΔΣ μας με ομόφωνη απόφαση ανακήρυξε τον κ. Αναστασιάδη Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου μας.
Επίσης βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του ο κ. Στέλιος Καραπιπέρης, μέχρι πρότινος μέλος του ΔΣ του Συλλόγου με πάνω από 30 χρόνια προσφοράς και πρώην έφορος του μπάσκετ.
Συνεχίστηκαν οι βραβεύσεις μας στα παιδάκια που συνόδευσαν τους Διοικητικούς στα Κάλαντα, στους αθλητές μας που κατάφεραν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ, στους προπονητές μας του βόλεϊ Βασίλη Κουρνέτα και Σωτήρη Τσέργα με Αριστείο Παραγωγικότητας.
Ακολούθησαν τα τμήματα μπάσκετ, πινγκ πονγκ, κολύμβησης και τένις, με παρόντα όλα τα παιδιά να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους. Τα χαμόγελα είναι αυτά που κάθε χρόνο μας κάνουν να χαιρόμαστε αυτή τη γιορτή και η ικανοποίηση στα πρόσωπα των παιδιών γιατί αναγνωρίζεται η προσπάθεια τους.
Παρόντες ήταν παράγοντες από τον Δήμο Αλίμου και Δήμο Π. Φαλήρου οι οποίοι μας βοήθησαν στις βραβεύσεις.
Τέλος πρέπει να αναφέρουμε τα ζαχαροπλαστεία BELLE VUE, RIO, DIVAN, PALET, MAXIM, NOUVΕLLE και NΈΓΚΟΓΛΟΥ για την προσφορά τους σε πίτες, ήταν όλες υπέροχες και δεν περίσσεψε κομμάτι !!!

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.
Μόνο μαζί σας οι εκδηλώσεις μας παίρνουν ζωή και έχουν νόημα !
Και του Χρόνου ! Καλή Χρονιά !
Scroll to Top