ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

School-trips-main

Η πολύπλευρη δράση του Συλλόγου μας, μας οδήγησε στην δημιουργία ενός τμήματος με αθλητική – εκπαιδευτική υφή.  Την οργάνωση και εκπόνηση προπονητικών εφαρμογών στις μικρές ηλικίες. Το All Sports Camp, δίνει στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα υψηλού ενδιαφέροντος, να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην τεχνική, να γνωρίσουν τους κανόνες, να παίξουν και να διαγωνιστούν, με απώτερο σκοπό να βιώσουν το κινητικό παιχνίδι και την αλληλεπίδραση του αλλά και να νιώσουν την γοητεία του Αγωνίζεσθε.

 

Το All Sports Camp, έχει την δυνατότητα να οργανώσει την αθλητική – εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου σας στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο.  Το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την πραγματοποίηση των ημερήσιων σχολικών εκδρομών. Σε έναν απόλυτα ασφαλή και ελεγχόμενο χώρο τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με πλήθος δραστηριοτήτων με την επίβλεψη των έμπειρων προπονητών του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί μπορούν να απολαύσουν με ηρεμία τη φιλοξενία μας

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανάλογα την ηλικία και το φύλο των παιδιών και τα παιδιά μετακινούνται από δραστηριότητα σε δραστηριότητα με απόλυτη ασφάλεια.  Η μεγάλη εμπειρία, μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε τα κατάλληλα προγράμματα, ώστε τα παιδιά να περάσουν μια υπέροχη ημέρα.

ενδεικτικα τα παιδια μπορουν να ασχοληθουν:

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην αίθουσα μπάσκετ και βόλεϊ με 320 κερκίδες

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης με είκοσι τραπέζια

ΒΟΛΕΪ

Στην αίθουσα μπάσκετ και βόλεϊ με 320 κερκίδες

ΤΕΝΝΙΣ

Στα τέσσερα γήπεδα τένις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ελεύθερους χώρους

Το πρόγραμμα (ανάλογα με το φύλο και την ηλικία) υλοποιείται κυκλικά.  Η κάθε δραστηριότητα διαρκεί 45 λεπτά και πραγματοποιείται διάλειμμα 15 λεπτών μεταξύ αυτών.  Για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου δίνεται μεγαλύτερη δυνατότητα στην κατά επιλογή δραστηριοποίηση. Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν πλήρες σύστημα πυρόσβεσης και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο. Επίσης, το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο διαθέτει άδεια λειτουργίας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για τους αθλητικούς χώρους του. Στον χώρο λειτουργεί κυλικείο με δυνατότητα σίτισης.

cropped-pera-logo.png
ΦΙΛΟΞΕνια

θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε στο χώρο μας και φέτος παλιούς και νέους φίλους για μία αξέχαστη ημερήσια εκδρομή παιχνιδιού και ανεμελιάς.

 

 

pera-logo
επικοινωνια

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δέσμευση της επιθυμητής ημερομηνίας.

Τηλέφωνο: 210 99 32 702

 

 

 

pera-logo
προγραμματα

Όλοι εμείς στον Αθλητικό Σύλλογο Πέρα μπορούμε να προσφέρουμε αθλητικά προγράμματα για μαθητές που συνδυάζουν την άθληση με την ψυχαγωγία και μετατρέπουν την μαθητική εκδρομή του σχολείου σας σε μια μοναδική εμπειρία!

Scroll to Top