ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ

Τμηματα

Με περίπου χίλια παιδιά να αθλούνται στις κλειστές και υπαίθριες εγκαταστάσεις του συλλόγου υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καλά καταρτισμένων προπονητών, ο Α.Σ. ΠΕΡΑ δραστηριοποιείται στα εξής αθλήματα:

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ έχει πρωταγωνιστική πορεία στην Ελληνική Επιτραπέζια Αντισφαίριση.  Οι ομάδες μας έχουν καταρρίψει κάθε εθνικό και συλλογικό ρεκόρ, όσον αφορά στη συγκομιδή Πανελλήνιων τίτλων.

Περισσότερα
AQUA AEROBIC

Ένα πρόγραμμα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, καθώς η αερόβια άσκηση μέσα στο νερό θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε όλο σας το σώμα χωρίς καμία επιβάρυνση του σώματος λόγω της άνωσης. 

Περισσότερα
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ επενδύει στην ανάπτυξη των ακαδημιών του και στην εύρεση νέων ταλέντων, με στόχο να στελεχωθούν τα αγωνιστικά τμήματα και η ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Περισσότερα
ΒΟΛΕΙ

Με τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων προπονητών, έχει στόχο να μυήσει τα παιδιά με επιτυχία στο βόλεϊ και τα μυστικά του.

Περισσότερα
σκακι

Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας, εισάγουμε τους κανόνες στο σκάκι και τις τεχνικές του μέσα από το παιχνίδι και πάντα υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών.

Περισσότερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Άρτια καταρτισμένοι προπονητές ακολουθούν σύγχρονα και αναγνωρισμένα πρότυπα προγράμματα εκμάθησης. Αναλαμβάνουν παιδιά από 4 ετών για να τα μυήσουν στις τεχνικές και τα στυλ της κολύμβησης.

Περισσότερα
τεννισ

Το Τμήμα Τένις δημιουργήθηκε το 1987 με συνεχή παρουσία στον ελληνικό χώρο. Στόχος μας είναι όχι μόνο η εκμάθηση τεχνικής και τακτικής της αντισφαίρισης αλλά και η ψυχαγωγία των παιδιών και των ενηλίκων.

Περισσότερα
Scroll to Top